Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Úvod » BIO džemy » BIO džemy bez pektínu a cukru » Slivkový džem TOP BIO 210g


        

Slivkový džem TOP BIO 210g

akcia

skladom

 

Číslo produktu: 280
bežná cena 4,50 EUR
naša cena:
3,80 EUR ( Nie sme platcovia DPH )

do košíka:
  ks  

Slivkový džem TOP BIO 210g

Zloženie: slivky*, koncentrovaná hroznová šťava*, citrónová šťava*
*z biologického poľnohospodárstva

Slivkový džem je vysokokvalitný džem, ktorý je vyrobený bez použitia pektínu a cukru.

Na výrobu 100g slivkového džemu bolo použitých 120g čerstvých a dozretých sliviek, ktoré boli vypestované a ručne zbierané  v Taliansku.

Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu. Slivkový džem má výbornú chuť a vôňu a neobsahuje žiadne hrudky ako iné kupované džemy.

VÝHODY TOP BIO DŽEMOV, KTORÉ SÚ VYROBENÉ Z TALIANSKEHO OVOCIA:

  1. Sú bez zahusťovadiel (pektínu).
  2. Bez konzervantov.
  3. Bez umelých aróm.
  4. Bez farbív.
  5. Bez pridaného cukru (tieto džemy obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí).
  6. Vyrobené z talianskeho ovocia, ktoré pochádza priamo od farmárov.
  7. Ovocie je vypestované farmármi združenými v Cooperativa Agritur.
  8. Tieto džemy majú nízky obsah cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou.
  9. Ovocie, z ktorého sú džemy vyrábané, sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený. Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a varením v tomto kotli sa zachováva chuť, farba a vôna spracovávaného ovocia.
    Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C.
    Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva svoju prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie vynikajúco vonia a chutí.

Všetky použité ingrediencie pochádzajú z biologického poľnohospodárstva.